COLÒNIES D'ESTIU

A l'Esplai Boterut, a més de trobar-nos cada dissabte també organitzem  unes MAGNÍFIQUES COLÒNIES D'ESTIU.

 

Són 10 dies de convivència molt intensos, on aprenem moltes coses els uns dels altres. Fem moltes activitats: gimcanes, tallers, activitats de reflexió, jocs de pistes... Però a més a més, hem d'espavilar-nos amb les tasques quotidianes com rentar-nos la roba, parar i desparar taula, tenir cura de les nostres coses...

 

Hi ha dies que són una mica especials perquè fem activitats tots els grups d'edat junts, com per exemple les olimpíades, el festival de la cançó (on ens convertim en compositors de cançons per un dia), la festa major amb el ball de cloenda...

 

Els altres dies ens dividim per grups d’edats:

-   Els petits i mitjans 1 (de 1r a 4t de Primària) es queden tots els dies a la casa i fan un dia d’excursió. Els de mitjans 1 (3r i 4t) marxen d'acampada una nit... S’ho passen superbé!

-   Els mitjans 2 (5é i 6è de Primària) se’n van 4 dies de campaments tot carregant la tenda de campanya i els utensilis per cuinar ells mateixos. S’han d’espavilar!

-   Els grans (1r i 4t d'ESO) fan una ruta de 4 dies per la comarca, dormint en locals que ens cedeix l'Ajuntament del poble o bé fent vivac en alguna zona d'acampada. Tota una experiència!