QUÈ MÉS FEM?

 

Els i les monitores de l'Esplai Boterut oferim un seguit de serveis per a totes aquelles famílies que els hi pugui interessar!!!

Classes de guitarraClasses en grup reduit per aprendre fàcilment a tocar la guitarra a domicili o l'esplai, calendari i horaris a confirmar. (10€ al mes)

 

Acompanyament i recollida escolar: Portem i recollim el teu fill/a a l’escola. (preu a acordar segons horari i dies a la setmana).

 

Classes de reforç escolar: Oferim classes a domicili (o lloc acordat amb el monitor en qüestió) per ajudar el teu fill/a en els estudis. Tècniques d’estudi, repàs escolar, falta d’atenció… Ja siguin puntuals o de seguiment setmanal / mensual. (preu a acordar) 

 

Servei de cangur: Si el teu fill o filla es posa malalt, o tens un sopar i no trobes amb qui deixar-lo… T’enviem un cangur a casa! Monitors qualificats i de confiança amb experiència prèvia tractant amb infants. (preu a acordar).

 

Esteu interessats? Teniu algun dubte o suggerència? Voleu més informació sobre el funcionament d'aquestes activitats?

 

No dubteu en deixar-nos un comentari més avall, posar-vos en contacte amb nosaltres a través del mail (boterut@gmail.com) o deixar-nos un missatge al facebook de l'esplai. I, és clar, també podeu contactar directament amb el o la monitora que preferiu per telèfon.

 

L'equip de monis estarem encantats de respondre-us!!

Comentarios: 1
  • #1

    Montse Regueira Núñez (martes, 13 febrero 2018 12:09)

    Bon dia. Estic consultant la vostra web perquè tinc tres fills de 8 anys, cadascú amb les seves característiques i necessitats, que estimen la natura i que estem plantejant que puguin fer alguna activitat grupal, així com alguna activitat artística, com cant coral o tocar la guitarra. Voldria saber preus i valorar si feu sortides al medi mensuals o cada quan. Per aquest curs pot ser estaríem parlant de fer colònies i entrar al casal el curs vinent...
    Gràcies